Service
Logga Roslagsfilter

För support kontakta:

+46 (0)70 493 06 58

Mail: info@roslagsfilter.com

Service

Vi gör naturligtvis service på alla våra filter. Bästa möjliga service görs på plats där reningsutrustningen är installerad. Då ser vi helheten med övriga komponenter som reningsutrustningen är ihopkopplad med.

Det finns bl.a. komponenter som kan påverka reningsutrustningen negativt om de inte fungerar rätt eller är rätt inställda. Det kan t.ex. vara en fel inställd tryckströmbrytare eller en hydropresser med för lågt förtryck.

 

Vi kan även erbjuda dig service på Vattenreningsbyråns filtersystem typ A, M, KLA, KLM, AA, MJUKIS, COMBI, KM, RAD, HUMUS, Big-Blue, Blå-Topp och många fler.

 

Boka in en servicetid innan det har gått för långt. Ibland räcker det inte med att bara byta filtermaterialet. En ordentlig översyn av automatiken rekommenderas samtidigt.

 

Kontakta oss för närmare genomgång.

ROSLAGSFILTER Vattenrening AB är återförsäljare av Bluewater omvänd osmos system.

 

Vi erbjuder dig service på alla Bluewater renare samt tidigare modeller från Electrolux samt Dometic. Vi har reservdelar och förbrukningsmaterial för dina RO-renare.

 

Byt filterinsatser i tid! Följ skötselinstruktionerna, så kan ni spara dyra servicekostnader i framtiden. På bilden visas två Filter I. En av dom är ny.

Endast tidsbokade besök:

Byängsvägen 30

187 36 Täby

Telefonnummer:

+46(0)8-542 492 08

+46(0)70-493 06 58

Vi tar Swish.

Copyright © 2017 ROSLAGSFILTER AB