Service

Service

Vi  gör naturligtvis service på alla våra filter. Bästa möjliga service görs  på plats där reningsutrustningen är installerad. Då ser vi helheten med övriga komponenter som reningsutrustningen är ihopkopplad med.

Det finns bl.a. komponenter som kan påverka reningsutrustningen negativt om de inte fungerar rätt eller är rätt inställda.  Det kan t.ex. vara en fel inställd tryckströmbrytare eller en hydropresser med för lågt förtryck.


Vi kan även erbjuda dig  service på Vattenreningsbyråns filtersystem typ A, M, KLA, KLM, AA, MJUKIS, COMBI, KM, RAD, HUMUS, Big-Blue, Blå-Topp och många fler. 


Boka in en servicetid innan det har gått för långt.  Ibland  räcker det inte med att bara byta  filtermaterialet. En  ordentlig översyn av automatiken rekommenderas samtidigt.


Kontakta oss för närmare genomgång.

ROSLAGSFILTER Vattenrening AB är återförsäljare av Bluewater omvänd osmos system.


Vi erbjuder dig service på alla Bluewater renare samt tidigare modeller från Electrolux samt Dometic. Vi har reservdelar och förbrukningsmaterial för dina RO-renare.


Byt filterinsatser i tid! Följ skötselinstruktionerna, så kan ni spara dyra servicekostnader i framtiden. På bilden visas två Filter I. En av dom är ny.